Gebruik een moderne browser die om uw privacy geeft : Download Firefox

Aanmelden  •  Registreer

Opgelet! Na registratie via sociale media dien je op de volgende pagina je gebruikersnaam & mail adres te bevestigen.

Smartfeed

Omdat u niet bent aangemeld, OAuth-authenticatie wordt gebruikt of uw lidmaatschap status dit niet toestaat, kunt u zich alleen abonneren op de lijst met openbare forums die hieronder wordt weergegeven. Gelieve "in te loggen" of te "registreren" als u zich ook wilt abonneren op niet openbare forums of alleen toegang wilt hebben tot functies voor geregistreerde leden.

Met Smartfeed kunt u uw eigen gepersonaliseerde nieuwsfeed maken van berichten op dit forum en deze lezen met de nieuwslezer van uw keuze. Smartfeed ondersteunt authenticatie voor geregistreerde leden, waardoor ze berichten in forums kunnen bekijken die anderen mogelijk niet kunnen lezen.

Forum selectie


Vetgedrukte forumnamen, indien aanwezig, zijn forums waarvan de beheerder vereist dat deze in een nieuwsfeed worden getoond. Je kunt deze forums niet deselecteren. Forumnamen met doorgestreepte tekst zijn niet toegestaan in een newsfeed en kunnen niet worden geselecteerd. Als u bent aangemeld, wordt alle forumkeuze uitgeschakeld wanneer u alleen onderwerpen met een bladwijzer selecteert.


Welkom op MuziekPromo

Het PraathoekjeSingle promotieCD PromotieVideo Hoekje

Artiesten, wie zijn ze..?


RSS Feed

Muzieknieuws ...Overig media nieuws

JV Arcade


Bericht filters


Berichten opnemen in dit tijdbereik tot het heden in de nieuwsfeed. Ongeacht de weergegeven perioden heeft dit forum een ingestelde limiet van 30 dagen waarna er geen berichten meer kunnen worden opgehaald. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat "feeds ophalen" de algehele toegang tot dit forum niet vertraagt.

Het maximale aantal berichten in een feed dat door de forumbeheerder is toegestaan, is 250. U kunt deze waarde instellen op een getal dat kleiner is dan of gelijk is aan de limiet van het forum, maar groter dan of gelijk aan 1.

Als dit nul is, is er geen minimumaantal woorden vereist.

Aanvullende criteria


De standaard volgorde is de volgorde die wordt gebruikt door phpBB als u deze niet wijzigt in het gebruikerspaneel. Standaard worden berichten in de feed weergegeven in de volgorde van de categorieën (oplopend), vervolgens op de forum volgorde (oplopend) binnen de categorieën, vervolgens op het laatste onderwerp na de tijd (aflopend) binnen een forum en vervolgens op de tijd (oplopend) binnen een onderwerp.

Als dit nul is, kan een bericht of privé bericht van elke grootte zijn in de feed tot aan de limiet van het forum, indien aanwezig. Opmerking: als dit niet het geval is, moet een HTML bericht worden verwijderd als een bericht of privé bericht moet worden afgekapt om consistente weergave te waarborgen. Een maximaal aantal van 1000 woorden is toegestaan.

Formaat & toegangscontrole


Houd er rekening mee dat de hoeveelheid feed styl die daadwerkelijk wordt toegepast, afhankelijk is van de mogelijkheden van uw nieuwslezer. De meeste nieuwslezers passen niet alle HTML stijlen toe. Plaats de muisaanwijzer op de styl tekst voor meer informatie. Opmerking: styling is niet van toepassing op items in de feed die afkomstig zijn van externe feeds die door de beheerder zijn vereist.Genereer & test


Om het te kopiëren, klik op de URL. Alle tekst wordt automatisch geselecteerd. Kopieer en plak het vervolgens in uw nieuwslezer.


Voer de URL uit op een nieuwe pagina van uw browser. De newsfeed ziet er misschien beter uit in een nieuwslezer.

Smartfeed genereert gevalideerde ATOM 1.0 feeds, zoals getest door de W3C Markup Validation Service (https://validator.w3.org). Smartfeed genereert gevalideerde RSS 2.0 feeds, zoals getest door de W3C Markup Validation Service (https://validator.w3.org). Smartfeed genereert gevalideerde RSS 1.0 feeds, zoals getest door de W3C Markup Validation Service (https://validator.w3.org).